Vappu vastaanotettiin rauhallisesti tuttujen kanssa saunoen ja syöden hyvin, kuten perinteisiin on kuulunut jo vuosia. Talviturkin sai kastettua kunnolla, kun siippa ja kuopus laittoivat laiturin ja raput paikoilleen. Pääsiäisenä piti laittaa maata matalaan veteen, että voi sanoa talviturkin heitetyksi.
Tänään tein tiistain kiltailtaan pari korttia (10 x 15 cm). Paljon pitäisi harjoitella vapaata tikkausta. Työn alla on vähän isompikin tilkkutyö - tikkausvaiheessa sekin. Etenee vaan aika hitaasti.
Ruusu on saanut mallinsa Tilkkupäivillä saadusta jugendruususta.

ruusukortti

Maisema on mökin ikkunasta, kun vielä keskellä järveä on jäitä.

maisemakortti

Kun on monta kudinta vaiheessa, niin kaikki etenee hitaasti. Näitä Climbing Lace -sukkia olen tikuttanut koko huhtikuun. Nyt saa onneksi ruveta tekemään kantapäitä. Puikkoina Prymin 80 cm:n 2,5 mm:n pyöröt. Tosi huonot puikot, liittymäkohta tihkaisee aina, kun pitää siirtää silmukoita eteenpäin. Paremmat puikot taitaa olla kiinni joissain toisissa sukissa.

sukat6

Pääsiäisenä aloitin tätä suloista pientä villatakkia, ohje uusimmassa Modassa. Näpinläpien vuoro on seuraavaksi ja haluan tehdä tulppaani-napinlävet, mutta niitä pitää vielä harjoitella - ei onnistuneet heittäen.

villatakki4

Keskeneräisistä töistä huolimatta aloitan tämän kirjoitettuani Knitting pipeline -podcastin Paulan  järjestämän KALin.   Tänään saa aloittaa Estellen. Lankana Kauhavan Kangasaitan Panda - bambuvillalanka.

Kai näiden harrasteiden jälkeen jaksaa taas aloittaa uuden työviikon huomenna.