Arvonta on suoritettu ja Rimmuskalle on  jo lähtenyt paketti. INKERI ei ole ilmoittautunut, joten hänen pakettinsa odottelee täällä vielä. Laita yhteystietosi sähköpostiini paivi_tilkut at yahoo.com, niin pääsen postittelemaan sinunkin palkintosi.

Viime aikoina olen tässä blogien lukemisen ohessa tehnyt katedraalin ikkunoita tulevaan näyttelyymme, kuten jo aiemmin kirjoitin. Tässä tulos. Nyt saa ikkunat olla rauhassa puolestani, paitsi yksi liina on muhimassa mielessä.

378122676_097a071c11.jpg

Aloitin tiistai-iltana kutomaan itselleni villapaitaa Dropsin alpacasta. Malli on Elsebeth Lavoldin viikinkien koristekuvioiden innoittama Tordis-pusero. Malli on ollut joskus Suuri Käsityölehdessä. Mallin olen ottanut irti, kun ei kaikkia lehtiä voi säilyttää. Ongelma tulikin 5 cm:n jälkeen, kun piti aloittaa kuviota, mutta voi onneton, merkkien selitykset ovat sivulla, joka on ollut roskissa jo iät ajat. Löytyyköhän keneltään mallia varastoistaan, vai täytyykö vaan yrittää "säätää" omasta päästä. Onneksi malli ei ole ihan mahdottoman vaikean näköinen. Mietiskelin tässä yhteydessä, onko olemassa neulojien keskustelufoorumia, johon voisi heittää kysymyksiä.  Voisiko joku vinkata jos tietää. Näin tämä netissä roikkumisaika taas pitenisi.

378122678_b6a60f75a9_m.jpg 378122677_1f0f23c448_m.jpg