Parin viime vuoden aikana on varastoihini kotiutunut uusia puikkoja. Ihania bambuisia, lyhyitä pyöröjä myssyjä varten, pitkiä pyöröjä huiveille ja jotain siltä väliltä puseroille, sekä ohuen ohuita ohuille sukkalangoille. Olin aiemmin huomannut, että joissain puikoissa on makuuni liian tylsät kärjet. En ollut kuitenkaan tajunnut, että puikoissa olisi merkittäviä eroja. Esikoinen valisti, että puikon ja piuhan yhtymäkohdalla on merkitystä ja osittain siitä alkoi uusien puikkojen kotiutuminen meille.
Olen katsellut ihania puikkopusseja blogistaniassa siellä täällä ja pohtinut, miten pyöröt saisivat hyvän säilytyspaikan. Edellisen postauksen pussukasta ja IK:n Holiday giftsistä bongattu dellaQ:n puikkopussi saivat mielikuvituksen liikkeelle. Varastossa on pitkään ollut muhimassa käsityöaiheinen tilkkupaneeli. Siitä se sitten alkoi muutaman päivän ompelu-urakka.
Puikkopussin päällisestä tuli mielestäni kiva. Kuvat on valitettavasti otettu hämärässä ja laatu on sen mukainen.

puikkopussi

 Taskujen kiinnityksen alakankaaseen on silitetty huopa ennen taskujen kiinnitystä.

puikkopussi2

 Tässä valmis pussukka täyteen ladattuna...

puikkopussi3

 ...sekä edestä...

puikkopussi4
...että takaa.

puikkopussi5

 Ei tämä ihan matkamallinen ole, sillä kokoa on 39 cm x 64 cm ja taitettunakin 39 cm x 24 cm. Mutta nätti on kuin sika pienenä, ainakin omasta mielestäni. Olen kovin tyytyväinen lopputulokseen. Täytyyköhän seuraavaksi suunnitella se matkamalli.