Lomalla saa tehdä mitä haluaa.
ja sitä saa tehdä koko päivän.

Tai joitain sinnepäin oli aforismina mökkinaapurimme piirtämässä kortissa. Raija Riihimäki piirtää Paletille kortteja. Ajatus oli hänen kesäsarjastaan. Raijan noin tusina maalausta on myös nähtävillä Kurun kirjaston lukusalissa tämä kuun loppuun. Kauniita tauluja - muutaman niistä ostaisin omallekin seinälle, jos olisi vähän ylimääräistä rahaa.

Lomalla ei tarvi tehdä töitä, mutta KYH alkaa käydä työstä. Puikkoja tulee heiluteltua jatkuvasti ja vähän enemmänkin. Oma vika, kun otin kohtuullisen haasteellisen urakan, mutta toisaalta ei haittaa, vaikka osa jäisi vaiheeseen vielä elokuullekin. Kaikki jutut on sellaisia, mitä halusin tehdä. Osa on ollut todo -istallani jo pidempään.

Olearia2

Georgie Hallamin  Olearia oli kiva neulottava. Artesanon ihanan pehmeää merinovillaa kului 290 g. Edestakaisneuleessa puikot on 3,25 ja muuten 4 mm. Neuleen koko on 4-vuotiaan. Lopputuloksen esittely on nyt vähän tylsä, kun prinsessa ei ole lähettyvillä. Toisin voisi olla, ettei hän suostuisi poseeraamaan, vaikka järvenrannalla olisikin. Toivottavasti kuitenkin passaa ja on mieluinen, ainakin väri on itse valittu.

Olearia

Puikot jo suihkii seuraavaa punaista :) Puoli tusinaa on vielä enemmän tai vähemmän vaiheessa.