Kotona on riittänyt iltaisin vipinää. Meillä oli pieni muutto, kun piti tyhjentää ikkunan edustat sälekaihdinasentajan takia. Olemme asuneet nykyisessä kodissamme jo neljä vuotta ja nyt vasta sain tilattua sälekaihtimet, vaikka niistä olisi ollut tosi paljon apua jo pitkään. Erityisesti omassa länteen olevassa työhuoneessani on hankala surffailla tai nähdä ompelukoneen näyttöä iltaisin auringonpaisteella. Jännä, miten koti näyttää erilaiselta, kun on kaihtimet. Vai johtuuko se siitä, että tavarat on laitettu paikoilleen. Siippakin totesi, että onpa huoneeni siisti. Ostin joskun helmille telineen, mutta se ei ollutkaan hyvä idea. Työhuonetta siivotessani keksin laittaa sakset roikkumaan telineestä. Siinä ne on käden ulottuvilla näppärästi.

3515094959_6d3a514b31_m.jpg

Keskiviikkona illan viimeisinä tunteina väsäsin äitienpäiväkortit aidilleni ja anopille. Ei kovin kummoiset, mutta ajatus lienee tärkein.

3515904082_597031b0bc.jpg

Tänään on pidellyt sadetta. Aamupäivällä saimme onneksi leikottua japanin tatarin kuivuneet varret uusien alkujen tieltä. "Kukkapenkissä" olisi aikamoinen työmaa, saa nähdä paljonko inspiraatiota löytyy sammaleen karkottamiseen tänä kesänä. Ihanaisia valkovuokkoja oli noussut viime viikonlopun jälkeen tontille.
Avasin tänään äitienpäivälahjani Nordican hierontaistuimen. Olen tänään istunut jo kaksi vartin sessiota. Aivan ihana keksintö. Luulenpa, että vekotin tulee ahkeraan päivittäiseen käyttöön. Istumatyö tietokoneen vieressä ei ole ihmistä varten.

Oikein mukavaa äitienpäivää kaikille äideille.