Pitkästä aikaa oli mahdollisuus viettää koko viikonloppu vapaa-ajankodilla. Rankan viikon jälkeen oli mukava uida, saunoa, syödä hyvin juoda vähän viiniä ja viettää aikaa leppoisasti. Vähän enemmän olisi voinut ulkoilla kuin lauantain pikainen kävely postilaatikolle ja tämän päivän puolen tunnin "saarikierros". Mutta kun tilkut vetivät kovasti puoleensa.
Kiltamme osallistuu pariin myyjäisiin ja piti saada tehtyä jotain myytävää. Kovin hitaasti työt vaan eteni. Aikaa vie tietenkin ideoiden metsästys ja lehtien selaus.

korit

Leipäkori tai minä tätä nyt ikinä haluaa käyttääkään lähti etenemään jouluisista paneeleista. Väliin kiinnitin paneelin kohdalle paksuhkon tuen. Koko korissa on ohut vanu välissä. Punainen kangas on Finlaysonin tukevaa puuvillaa. Kori pysyy aika napakasti muodossaan. Ensimmäisen kanssa meni aikaa prototyyppiä tehdessä ja kolme seuraavaa menikin sarjatyönä, mutta sitten tympäännyin näihin. Vielä kahdeksan paneelia olisi, mutta ei jaksa sytyttää tämän enempää, punaista kangastakaan ei riitä enää kaikkiin.

pussukat

Minkähän nimen näille nyt sitten laittaisi, jonkinlaisia koreja tai pussukoita nämäkäkin. Näitä oli aika kiva väkertää, mutta aikaa kului. Pariin on vielä materiaalit leikattuna.


Viime viikonloppuna tein pari pannunlapun prototyyppiä ja aika moneen on värkit leikattuna. Pari muutakin ideaa muhii. Missähän välissä ne vaan ehtii ompelemaan, kun iltaisin ei töiden jälkeen tahdo olla enää puhtia juuri mihinkään. Elämä näyttää harvinaisen ohjelmoidulta marraskuussa. Kaksi viikonloppua kuluu äidin tavaroiden pakkaukseen ja muuttoon. Muut onkin sitten itseaiheutettua ohjelmaa.

Harmittaa kun ihan varmasti näin lumiukkoja jossain lehdessä, mutta selasin kaikki käsillä olleet lehdet pariin kertaan, enkä enää nähnyt. Vai oliko sekin unikuvaa, kuten se että näin unta, että hallintopäällikkömme jäi maanantaista alkaen 3 kk:n vuorotteluvapaalle ja minulla olisi ollut hänelle pyyntö heti maanantaiaamuna. Näköjään ei noista työasioista pääse eroon, kun tulevat uniinkin.