... oli ankea. Nykyinen työni on liian haastava. Tuntuu, etten mahdu saappaisiin, joihin helmikuussa hyppäsin. Uusia mutkia tulee päivittäin, edellistä hommaa ei ehdi tehdä ennenkuin uusi käänne hyppää kulman takaa. Sen seurauksena tietysti yöuni on katkonaista ja herään viideltä ja nukahdan uudelleen, kun pitäisi herätä ja töissä on silmä poskella, mikä ei mitenkään edistä suoriutumista.Yhtenäkään päivänä en saanut käveltyä töihin, vaan otin auton alleni, että olisin ehtinyt töihin edes jotenkuten. Vai onko tämä kaikki vaan tietyn iän vaikeuksia?
Kotonakaan ei tullut tehtyä mitään kehittävää, edes pyykkikonetta en saanut kertaakaan ladatuksi. Sentään lehtipinot on melkein raivattu ja perjantaiaamuna sain järjesteltyä työhuonettani, jos ensi viikolla saisin aloitettua jotain ompeluhommaa pitkästä aikaa. Yhtenä iltana katsoin putkeen kaksi murhaa digiboxilta siipan kanssa. Sen jälkeen tuli mielenkiintoiset ohjelmat DDR:n dopingin käytöstä ja Melbournen Olympialaisista 1956 ja Unkarin tilanteesta. Minä, joka yleensä en katso telkkaria kuin korkeintaan 2 tuntia viikossa. Mitähän joku kallonkutistaja tästäkin päättelisi;)
Torstaina sentään kävimme tapahtumien yössä sen verran, että kuopus sai Heilän nimmarin uusimpaan B.Virtaseen. Lieneekö parasta mahdollista luettavaa lähes murkkuikäiselle, mutta kuitenkin...
Perjantaina oli ihana lähteä mökille. Perillä sitten muistin, että tämän viikonlopun aikana on kerättävä herukat parempaan talteen. Märkiin puskiin ei ole kiva sukeltaa, vaikka pensaita ei ole kuin kuusi ja tuotto taitaa jäädä melko pieneksi, mutta hyvin noissakin ehtii kastua.

Omat Olympialaiseni päätin suorittaa neulomalla ensimmäistä kertaa englanniksi. Saattaa naurattaa teitä kaikkia, mutta aloittamisen kynnys on jostain syystä ollut minulle yllättävä korkea. Mallin valitsin uusimmasta Spinn off -lehdestä Journeyman Socks. Lankana on kesällä ostettua vironvillaa. Siippa joutui pitämään 200 g:n vyyhdin ja villa-allergikkona suojauksesta huolimatta ei ollut kovin iloinen tehtävästä.Olisiko suyytä hankkia vyyhdinpuut. Minullakin silmiä kirveli, kurkkua kutitti ja käsivarsia kirveli. Saa nähdä, miten pitkälle pystyn langan vuoksi työtä tekemään. En saanut ihan vaadittua tiheyttä 2 mm:n bambuillani, mutta pienempiä puikkoja ei ole käytettävissä. Olen tehnyt vasta resoria pienen pätkän ja koko ajan pelkään, että puikko paukahtaa katki. Noin ohuissa puikoissa meikäläisen väännöllä pitäisi käyttää vain metallipuikkoja.
Telkussa purjehditaan ja nyt täytyy pulahtaa aamu-uinnille ja sitten jatkaa töllöttämistä ja puikkojen heiluttelua. Pitäkää peukkuja, että saan ohjeesta tolkun:)
 

2745420981_9f1d7fdc8a.jpg