Taitaapa olla ainakin kolme vuotta aikaa,kun kuopus piirsi Hälgen pussilakanan kuvaksi. Kuvan tallensin valottamalla seulaan ja painoin painopohjalle pussilakanaa varten. Välejä täytin vielä kolmiokuvilla. Ajattelin, että valkoinen pussilakana on pian käytössä musta. Jo tänä talvella sain värjättyä kankaan Dylonilla vihreäksi ja viikonloppuna ompelin pussilakanan ja kaksi tyynynliinaa. Miten voi jotkut projektit kestääkin niin kauan? (kuva oli pakko rajata näin, ettei kaaos lattialla näkyisi)

2492045303_df4de09a8d.jpg

Tässä vielä suloinen Hälge lähikuvassa. Hälge on söötti hirvi ja se seikkailee myös sarjakuvissa. Kuopuksen mielestä se on huonosti piirretty, mutta aikaa on kulunut ja taidot karttuneet.

2492865098_4a18d9a965_m.jpg

Olen surffaillut pari iltaa netissä ja selannut kaikki lehteni ja etsinyt täydellistä mallia kesäpuseroon. On vaikea ymmärtää, ettei sopivaa mallia tahdo löytyä satojen selattujen joukosta tai lanka on väärä tai... Tekemättömien listalla olevia töitä löytyy kyllä roppakaupalla, mutta niissä ei ollut sopivaa. Tämän vuoden 2. Moda-lehdessä on malli 50, joka pääsi käsittelyyn. Tosin haluan muotoilla sivusaumat ja pitsineuleestakaan en ole ihan varma, voi olla, että sekin vaihtuu vielä matkan varrella.
Kahden viikon odottelun jälkeen pääsiin Raverlyyn. Olen siellä nimellä paivis. Yritin tallentaa sinne jotain ja taas on kovasti opettelua, "vanhalla asiat käyvät hitaasti". Taas tuli yksi aikavaras lisää. Kait sain kimmokkeen jonotukseen, kun blogilista on ollut tiltissä ja tuli käsityöblogideprivaatio, kun lähes kaikki linkit oli blogilistan takana.
Tulin äsken taloyhtiön vuosikokouksesta ja palasin hallituksen puheenjohtajuus takataskussani. Taas yksi riippa kannettavaksi. Toisaalta en ollut täysin tyytyväinen edelliseen puheenjohtajaan, joten nyt vaan härkää sarvista jne.