Pieni lomanen siipan kanssa ennen itsenäisyyspäivää oli paikallaan. Keli Düsseldorfissa oli enimmäkseen sateinen, mutta haittasi lopulta kovin vähän.
Ennakkoon olin surffannut lanka-, tilkku- je helmikauppoja. Saalis oli lopulta aika ohut. Lankakauppa oli kohtuullisen lähellä hotellia, mutta paikalla oli vain omistajan puoliso. Langat oli lokerikoissa ja esillä oli vain "näytteet" ja hintoja ei ollut lainkaan näkysällä. Päädyin ostamaan pipolangat ja yhden huivilangan. Toteutus on täällä näkyvillä varmaan joskus. Helmikauppa oli lopulta liian kaukana suhteessa tarpeisiin ja se jäi ehkä toiseen kertaan.

D-lankakauppa

Kun kävelee päivän,olo on aika puutunut. Jalkoja täytyy siis lepuuttaa. Hotellissa oli myös saunaosasto, jossa oli höyrysauna, melkein tavallinen sauna ja joku "infrapunasauna?" sekä kylmäallas, jonne mennessä oli ihan pakko kiljahtaa pikkuisen. Nautimme rentoutuksesta molempina iltoina.

D-lepuutus

Reinin rannalla oli hiihtokisat taisi olla jokin cupin osakilpailu. Ainoastaan radalla oli lunta, muualla satoi vettä.

D_hiihtokisat

Vaikka paljon ei tullut tehtyä hankintoja, voi aina harrastaa teollisuusvakoilua ja keräillä ideoita.

D-teollisuusvakoilua

Joulutorikojut olivat ihania ja glühwein maistui myös hyvältä.

D-joulutori3

D-joulutori2 D-joulutori

Koruja naisella ei kai voi olla koskaan liikaa?

D-korut

Elävälle patsaallekin piti heittää lantti.

D-elava patsas

Kotiin palatessa oli aivan järkyyttävä lumisade Hämeenlinnan ja Valkeakosken välillä, ajoittain olin ihan varma, etten pääse enää koskaan kotiini. Valkeakoskella sade loppui kuin seinään ja kotiin päästiin ihan turvallisesti. Näillä eväillä jaksaa puskea jouluun asti.

Kiitos edellisen postauksen kommentteihin ja erityisvilkutus Bemulle. Olet oikeassa - on ihanaa, että äiti on vielä olemassa, vaikka koti on uusi ja outo.