Ensinnäkään tietokoneeni ei ole vielä kunnossa. Tai on se muuten päivitetty, mutta netti ei toimi;)
Nyt on käytössä siipan kone, jossa on aivan eri ohjelmat ja mä oon ihan hukassa kuvankäsittelyn kanssa nyyh. Tahtoo vanhan rakkaan kuntoon.

Syyslomaviikko teki hyvää; kuopuksen kanssa kumpikin saimme tehdä sydämen halusta, mitä mieleen juolahti. Lauantaina aloin tehdä keskimmäisen kesällä tilaamaa torkkupeittoa, johon hän valitsi mallinkin. Malli on niin hidas ja vaivalloinen tehdä, etten pitkään jaksanut. Taitaa tulla korkeintaan tyynynpäällinen. Sen sijaan teinkin sitten pieniä tilkkupalasia noin A4-arkin kokoisia. Kolmiojutuista tuli kivoja, mutta nekin ovat melko isotöisiä. Railroad fence (alimmainen) on aika karmea. Värit ei sovi lainkaan yhteen. Ajattelin, että noista voisi tehdä pussukoita myyjäisiin tai sitten ei. Kolmiojutuista tulisi mukavia nukenpeittojakin. Minulla on iso laatikollinen Finskun mallikangaspaloja (kiitos Sanna), jotka kaikki eivät suurikuvioisuutensa takia sovi tilkkutöihin, mutta ovat muuten ihania. Iso osa ajasta menee kangaspaloja käännellessä. Tilkkuja on käytetty jo moneen työhön, mutta silti kun lopputilkut laittaa laatikkoon, on se edelleen täynnä, oikea runsauden sarvi.

1693889151_c3cd1a8be0.jpg

Kuva ei ole hyvä, se on otettu vähän hämärässä pienessä tihkusateessa, enkä osannut säätää tämän koneen Paint Shopilla mitään, luulin vähän rajanneeni kuvaa, mutta sekin näyttää menneen pieleen, huoh.