Perjantai oli perinteisesti lomapäivä, että varmasti ehtii Tampereen messukeskukseen kädentaitomessuille. Tapahtuma on niin suuri, että siihen pitäisi varautua kahdeksi päiväksi, ettei tarvitsisi niin vauhdilla mennä halleja läpi. Toki päivässäkin saa budjettinsa käytettyä, mutta ideoiden imemiseen tarvitsisi vähän enemmän aikaa.

messut

Matkaan tarttui tietenkin lankoja. Kolmet pipolangat itselle, sävy sävyyn olemassa olevien huivien kanssa, hankintapaikka titityy. Pirtin kehräämöltä ostin hahtuvaa leikkiruokaan - siis perunoita, lihapullia, porkkanoita, herneitä - ja karstalankaa vaunupeittoon luomuvauvalle. Hobbooksista ostin sukkakirjan, niinkuin ohjeita ei jo olisi tarpeeksi ja netistä saa lisää, mutta silti.

messut2

Kankaiden lisääntymisestä piti huolen forssalainen kangaskauppa Kankainen. Puulaatikossa on ihania kankaita sävy sävyyn, yhdessä kankaassa on rullalankoja ja toisessa kangaspinoja - näille ei ole mitään suunnitelmaa. Laatikon edessä olevat kankaat muotoutuvat pieneksi kassiksi ala japanilainen tilkkutyö, kankaat vaan  ovat huomattavasti edukkaammat.
messut3

Hopealankaa piti ostaa yhteen projektiin ja tietenkin ihania Raijamin joulukortteja.

Messuilta matka jatkui suoraan - kulkematta kotipesän kautta - yhdistyksemme hallituksen viikonloppukokoukseen. Tehtiin paljon töitä ja saatiin eteenpäin monia asioita tulevalle ja alustavasti seuraavallekin vuodelle.
Launtaina piti tehdä vielä poikkeama Aleksanterin kirkkoon kuoromme 30-vuotisjuhlakonserttiin. Paikalla oli ilahduttava määrä yleisöä ja oma arvio ja muutaman henkilön kertoma kommentti oli ihan positiivinen. Kiireessä kirkkoon mennessäni unohtui pysäköintikiekko ja siitä tuli tietenkin heti muistutus.
Nyt on taas energiaa kasattuna kilokaupalla tulevan viikon työhaasteisiin.