... saattaa pysähtyä yllättäen. Minulle kävi näin viime viikon alussa. Isäni on sairastellut pitkään, mutta tilanne meni yllättäen tosi huonoksi. Vielä helmikuussa hän oli tyttäreni häissä, vähän hengästyneenä, mutta kohtuu voimissaan. Pääsiäisenaikaan hän jaksoi vielä nauttia lähisuvun, mukaanlukien lastenlasten, vierailuista. Sitten yllättäen kuume iski ja jalat menivät alta. Isä on nyt sairaalassa ja lääketieteen termein annetaan oireenmukaista hoitoa. On ollut pysäyttävää katsoa, kuinka voimat vähitellen hiipuvat ja kipulääkkeet tekevät tehtävänsä. On ollut aikaa myös kelata elämäänsä taaksepäin kotikodissa ja sen jälkeen ja miettiä sitten, kun...
Otin käsityökseni mukaan tämän...Töissä kolmelle ja yhdelle yhteistyökumppanille on tulossa kesävauvat ja ajattelin tehdä kahdeksan pientä ensisukkaa, kun Marttojen kamppanjakin jo päättyi.

Kuitenkin sain vasta yhden sukan tehtyä, kun sisareni pyysi itselleen mustaa huivia, yksinkertaista, jossa on sydämiä. Kun on aikaa istua, niin tämä syntyi muutamassa päivässä. Pingotukseen ja lankojen päättelyyn ei tahtonut löytyä aikaa.Malli on Celtic hearts shawl (rav linkki), koko 72 x 166 cm.Tein 29-48 kerroksia neljä kertaa.
Lanka: Phildarin 100 % merinoa, kulutus noin 165 g , puikot 4 mm.

Seuraava huivi on jo reunusta vaille valmiina - äidille.