Viikko sitten keskimmäinen lapsemme vihittiin avioliittoon. Sain luvan esitellä hääpuvun näin häiden jälkeen. Puku on tyttäreni itse suunnittelema ja on niin hänen näköisensä. Luomuksen toteutti ammattitaidolla Ompelimo Fragola.Neulomani huivi sopi pukuun erinomaisesti ja oli tarpeen viileässä talvisäässä.Oma asuni täydentyi yläosalla. Tein jonkin verran korjauksia harjoituskappale puserooni ja tämä istui paremmin.Asuani täydentämään valmistui, myös jade-Swarovski helmet. Sopivia korulinkkejä etsin monesta paikasta, mutta en löytänyt mieleisiäni. Linkkien virkaa toimittaa lasihelmet, jotka siippa toi taannoin Kiinasta. Jos paremmat löydän, uudistan vielä korun. Myös esikoisen huivi ja asua täydentävät korut valmistuivat ihan viime hetkillä, toivottavasti saan ne jossain vaiheessa sen verran lainaan, että voin ne myös blogata. Häät sujuivat mukavasti ja vieraat viihtyivät. Juveneksen juhlakeskukselle voi antaa täyden kiitoksen hyvästä ruuasta ja morsiusparin toiveiden mukaisesta järjestelystä. Ainoa harmittava asia oli perhekuvien ottamisen unohtaminen. Pöytäkoristeiden kuvaaminen täytyi "rekonstruoida" keittiön pöydällemme. Kauniit kukkalaitteet oli tehnyt morsiamen kummitäti.


Koska varsinaista morsiuskimppua ei ollut, oli nuorenparin pöytäkoristekimppu vähän runsaampi ja hääkimppua muistuttava.


Myös ruokapöydän koriste oli upea.Lauantaina, eilen, oli kuoromme 30-vuotisjuhlakonsertti. Myös siitä jäi hyvä fiilis. Yleisöä oli sali täynnä ja esitys sai kiitosta. Karonkka oli mukava ja tänään vielä kuuntelin kappaleet siipan nauhoituksena. Musiikin kuulee eri lailla kuin itse laulaessa. Uusi kuoropuku valmistui juhlakonserttiin ja asuun sai yhdistää ainoastaan hopeakoruja. Koska kelloni on kullan värinen, oli ihan pakko vauhdilla kasata uusi kello, jossa on hopean väriä ja Swvarovskin Black Diamond -kristalleja.
Tämä päivä onkin sitten jo taas kulunut seuraavan haasteen parissa.