Siippa sai kahvit sänkyyn laulun kera, kuten tapoihimme kuuluu. Korttejakin kertyi jälkikasvulta ja itseltänikin. Lounas syötiin aika aikaisin, että ehdittiin kotiin, kun esikoinen oli luvannut tulla käymään.

Toivottavasti visiitit ei vähene, kun aina on jotain kysyttävää Vuodatuksen saloista. Sain taas korvaamatonta apua, kiitos vielä näin sähköisessäkin muodossa. Aloitettu nappikin tuli valmiiksi, kun tekstit ja koko saatiin säädettyä kohdalleen. Jos sivu on päivittynyt tässä välillä ja joku on käynyt kurkkaamassa olen pahoillani, että uutta tekstiä pukkaa vasta nyt. Edelleenkään en onistunut saamaan kahta Flickrin kuvakoostetta näkyviin, joten laitoin linkin neuleisiin.

Viikonloppuna sain tehtyä baskerin valmiiksi, suurin odotuksin laitoin sen päähäni ja tulos oli tyrmistyttävän kamala. Tiheyskin oli kireämpi kuin mallissa ja siitä huolimatta se oli vetelä ja lörpsähteli sinne tänne. Esikoinen ehdotteli, että näytä eräälle taiteilijaopiskelijalle. Ellei baskeri sovi hänelle, niin taitaa mennä purkuun. Alla kuva mallista ja tuotoksesta.

295426389_aadde79be9_m.jpg  295426391_4df27da362_m.jpg

Viikonloppuna oli tavoitteena saada luettua yksi englanninkielinen kirja. Toivottoman vähän tuli luettua. Mutta sen sijaan sain tehtyä neljä "parasta ystävää", kauransiemen täytteistä hartialämmitintä tilkkukillan myyjäisiin. Tämän vuoden ensimmäisessä Suuri Käsityölehdessä oli pikatekniikkaohje "lentäville hanhille". Ohjeessa ei sanottu, että taitettu reuna tulee ylöspäin, että tämä tiedoksi jos joku haluaa mallia kokeilla. Siitä tulee kivan näköistä, kun kolmion reunat jää irralleen. Olin ihan tyytyväinen tuotoksiin. Vähän pettynyt olin tietysti itseeni, kun käsityöt voittavat aina nuo lukuhommat.

295426395_287bcba61e.jpg