Olen jo jonkin aikaa suunnitellut tekeväni repun, jossa on hyvä säilöä/kuljettaa mukanaan keskeneräistä neuletta.Tilkkutexistä olen ostanut japanilaisen laukkukirjan "Patchwork bags with typical-patterned cotton fabrics". Yhdistelin mallin kahdesta kirjan mallista. Raidalliset kankaat on Westfalenstoffen kankaita, kirpputorilöytö parin vuoden takaa.  Punaruudullinen kangas on Finlaysonin huonekalukangasta, joka on niitä Sannalta saatuja aarteita (kiitos taas :D ).Kanttauksissa ja kantohihnoissa on mattonauhaa, jota ostin joskus 80 m:n rullan Keskiseltä mutamalla eurolla.

Kassin pohjan koko on 14 cm x 25 cm ja korkeus on 32 cm. Pohjassa on kiinnisilitettävä tukihuopa. Kassin vuorina on yksivärinen puuvillakangas ja välissä puuvillaflanelli. Ruudullinen "taskuosio" on yksinkertainen, koska se on niin tukevaa kangasta, ettei mielestäni kaivannut mitään kaverikseen. Taskuihin saa kätevästi puikot ja mittanauhat ym.tykötarpeet. Kassin sisäpuolella ei ole taskuja.

Pakkaus purjerenkaita oli myös vanhaa varastoa. Kiinnittelimme ne eilen yhdessä siipan kanssa. Pakkauksen mukana tulleet työkalut eivät riittäneet kiinnitykseen, vaan tarvittiin hieman järeämpiä työkaluja. Nahkareijittäjän suurin reikäkään ei ollut riittävän iso renkaille.Renkaiden kiristäminen sujui kohtuullisen hyvin ruuvipenkin avulla. Paitsi yhden osalta, jossa oli jäänyt päällekkäin kaksi rengasta. Sekin talttui eli kiinnittyi tiukasti sitten vasaralla. Yksin en olisi moiseen urakkaan ryhtynyt, vaan kiikuttanut tekeleen suutariin. Nyt tuli vähän tyhjennettyä varastoa, eikä tullut lisäkustannuksia.

Hiihtolomalla aloittelin välityönä kuopukselle kaulahuivia Novita Merino Woolista, vanhaa varastoa. Terrakota (noin 1,5 kerää) ei tietenkään riittänyt ja mökillä oli muutama kerä keltaista, joka kelpasi jatkoksi. Tein molemmat päät yhtäaikaa niin pitkästi kuin yksi 50 g kerä riitti. Pingottamattoman huivin koko on 13 cm x 118 cm ja lankaa kului yhteensä 140 g. Mallin nappasin Hepsiltä, One Row Handspun Scarf, joka oli helppo ja vähän koukuttavakin. Työssäni käytin 3,5 mm:n puikkoa ja kerroksella oli 42 silmukkaa.
Nyt on pakko lähteä ulos auringonpaisteeseen.

Hyvää naistenpäivän jatkoa meille kaikille naisille.