Toivottavasti tytär on samaa mieltä ihanasta.



Tätä huivia oli kiva neuloa, vaikka ilmeisesti helmien laitto sai hartiat juntturaan ja aiheutti aikamoisen migreenikohtauksen, meni onneksi ohi päivässä. Harmi, kun helmet näkyvät kuvissa aika huonosti.



Huivin malli on Aeolian, koko on 100 x 60 cm eli  ohjeen pienin: shawlette. Lanka Wetterhoffin Sivillaa, puikot 3,5 mm. 100 g:n vyyhdistä jäi vielä jonkin verran jäljelle.



Huivin päättelyohje oli aika mielenkiintoinen. 2-kertaisella langalla pääteltiin "edestakaisin" nurjia silmukoita tehden. Taisin tulkita ohjeen jotenkin väärin, kun reunasta tuli hieman kummallisen näköinen. Pingotuksen jälkeen purin päättelykerroksen ja tein uuden samalla periaatteella, mutta oikeilla silmukoilla. En tyhmä kastellut lankaa, vaan tein purkulangalla ja pingotin ja kostutin reunan uudelleen. Rehellinen kommentti pliis, onko reuna liian kamala, pitääkö purkaa vielä toisen kerran, vai annanko olla?



Olen siirtänyt suurimman osan suosikeistani Googlen readeriin, kirjoitusten luku sujuu huomattavasti nopeammin. Kiitos Titirille vinkistä. Blogilista tuntuu hidastuvan päivä päivältä ja viimeisten syötteiden siirto on yhtä tuskaa.