Keskikesän juhla tuli vietettyä kohtuullisen rauhallisissa merkeissä, missäpä muuallakaan kuin mökillä, uiden, saunoen ja syöden hyvin. Lauantain nautiskelin elosta terassilla kuunnellen "murhaa" ja kutoen. Vaihtelin paikkaa aina sitä mukaa, kun aurinko ei enää osunut kohdalle. Tulihan sitä sitten vähän liikaa itseään grillattua.

Illalla siippa komensi hommiin ja kaadoimme tontilta pystyyn kuivuneen koivun, kaksi isoa kuusta ja pari hujoppia pajua. Ensimmäisen puun kanssa narullavetotekniikka ei ollut ihan hanskassa, mutta seuraavan kohdalla sujui jo paremmin. Käsivarret on kohtuullisen kipeät oksimisesta. Kirves heilui erinäisen määrän ennen kuin kuuset oli karsittu. Tänään vielä kuskattiin risut pois, ettei jää piha ihan karmeaan kuntoon.

Ehdin vähän helmeilläkin. Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä lenkkejä hopealangasta. En malttanut käyttää puhdasta hopeaa, vaan hopealla päällystettyä kuparilankaa. Oli ihan mielenkiintoista. Helmet ovat ametistisydämiä, -rondelleja ja -kristallibiconeja. Muutama pieni hopeinen sydän vielä roikkuu väleistä. Värkit riitti korvakouruihin, mutta rannekorua varten täytyy tilata lisää sydämiä. Kuva on kotiparvekkeella kiirellä otettu, joten se ei ole paras mahdollinen.

613390479_61d75eda16.jpg