Kiireellä yrtin saada tammikuussa tehtyä pikkulaukkua, mutta se jäi viittä vaille valmiiksi tähän päivään asti.   Vetoketjun  kiinnittäminen oli aika hankalaa ja sen takia homma jäi vaiheeseen. Malli on syksyllä ostamastani japanilaisesta kirjasta, mutta tilkkutoteutus on omaa versiotani. Välissä on tukeva huopa. Vetoketju kulkee tosi huonosti, täytynee kokeilla laittaa vähän kynttilää, vai olisiko jotain parempia konsteja?

tilkkukassi2

Sisällä on pari taskua, johon voi sujauttaa jotain tarpeellista. Tästä tuli pikkusöpö, saa nähdä, miten ahkeraan käyttöön se tulee.

tilkkukassi3

Osallistuin Eijan kännykkäpussikisaan. Kai tämän nyt jo voi julkistaa, kun äänestys on päättynyt.
Kovin montaa ääntä ei työni saanut, mutta itse olen lopputulokseen tyytyväinen. Itse asiassa se on käytössä Ipod-pussukkana, mutta mahtuisi siihen pieni peruskännykkäkin. Koko noin 7,5 x 12 cm. Lenkkisysteemin näin tilkkuystävä Annen pussissa ja kopsasin sen tähän omaani.Ideana on, että kaulan ympäri tuleva nauha menee renkaiden läpi ja kiristää pussin suun, ettei kännykkä pääse putoamaan. Kun puhelin pitää saada pussista, nauhoja löysäämällä se onnistuu helposti.

kännypussi2

Keskustan kukka on itseasiassa avainrengastarvikepaketti, jossa oli kaksi hexacon-kukkaa. Pakkauksen olen ostanut muutama vuosi sitten joiltain Tilkkupäiviltä ja nyt otin toisen kukan käyttöön. Kukka näytti sellaisenaan vähän aneemiselta, joten lisäsin keskustaan helmiä ja ulkoreunaan varastosta löytynyttä väriin sopivaa polvekenauhaa. Kukkasen väkertämiseen sain kulumaan yhden vapaapäivän, mutta muu osuus tulikin puolessa tunnissa.

kännypussi3

Tänä keväänä on luvassa mukavaa tilkkuilun saralta, kun maaliskuussa (19.-20.3.2011) on Espoon Otaniemessa Tilkkupäivät. Ei hätää, vaikka et olisikaan jäsen, sillä sunnuntaina on myös yleisöpäivä, jolloin pääsee mm. ihastelemaan tilkkuilijoiden tuotoksia.

Ihan omaa mukavaa tilkkuilua on luvassa myös huhtikuussa - 8.-10.4.2011, sillä olen ilmoittautunut viikonloppukurssille Päivölään tilkkuystävä Anna-Maijan kanssa. Jos kiinnostuit, kannattaa kysellä paikkoja pikimiten, mukaan pääsee 16 ensimmäistä.

Aurinko paistaa niin ihanasti, että taitaa olla seuraavaksi vuorossa happihyppelyn aika.