huivi11 KYH 14

Viime talvena jäi esikoisen huivista puoli kerää ihanaa luksuslankaa. Luksusta se oli ainakin hintansa puolesta. Lanka on Handmaiden Fine Yarn Sea silk. Surffailin raverlyssä langan koostumusta, 70 % silkkiä ja 30 % seacelliä (fiber made from seaweed) - siis mitä? Wikipedia auttoi ja kertoi, että kyseessä on merilevä.

huivi10 KYH 14

Suzy Cranerin Garden of Alla Shawl-ohjeessa huivi oli tehty kirjavasta langasta ja kuviot eivät päässeet mielestäni oikeuksiinsa. Joku muu oli tehnyt sen yksivärisestä ja ihastuin malliin oitis.

huivi14 KYH 14

Harmi, että lankaa oli vähän jäljellä, joten tiesin, että on pakko karsia kaavioita. B-kaavioita tein 2 ohjeen kolmen sijaan. Reunakaavion Moonrockets half hex borderin kolmesta toistosta tein vain yhden ja Moonrockets half hex bell rufflen kerroksista jäi puuttumaan neljä kerrosta. Lankaa jäin noin neljä metriä.

huivi13 KYH 14

Huivin tein 3,75 mm:n puikoilla 54 grammasta ja huiville tuli kokoa 108 x 53 cm. Pysyy ihan hyvin harteilla ja pidän tästä.

huivi12 KYH 14


Iltapäivällä lähden Virroille, perinnekylän makasiinissa on TilkkuVirrat- tapahtuman tilkkutyönäyttelyt - avoinna joka päivä klo 11-17. Tervemenoa kaikki muutkin, jotka siellä päin liikutte. Töitä on näytillä myös kirjastossa ja rantatien koululla.