Puikot heiluu, mutta nämä kuvausolosuhteet...
Luomuvauvan alustaa piti vielä vähän isontaa eli valmis koko on noin 40x60 cm. Dominotekniikka oli vähän sävellettyä. Tein vielä toisenkin kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Ilmeisesti hahtuvakiekot ovat vähän eri kokoisia, koska valkoista vielä vähän jäi, mutta vihreä loppui kesken viimeisessä dominopalassa, joten jatkoa otin monivärikiekosta. Pikkuprinsessan nukelle tein myös alustan monivärisestä hahtuvasta.

domino

Mitä tekee hullu hatuntekijä joulukiireiden alla - no pipoja tietenkin. Messuostoksista pääsi ensi puikoille BC garnin semilla grosso. Runsaasta kahdesta kerästä tuli Brambles Beret. Mielestäni ihan kiva baskeri.Kuopus kommentoi: "Miksi sinulla on tuollainen mummopipo?" Ei ostanut selitystä, että nuorillakin on näitä. Baskeri sopii hyvin aiemmin tekemääni 22 leaves shawletteen. Neule on kasteltu ja venytetty lautasen päälle kuivumaan.
Alla näkyvän kirjoneuleen olen tehnyt vuosia sitten Nalle-langasta, ohje on ollut Suuri Käsityö -lehdessä numeroa/vuotta en muista.

bramles beret baskeri

Toinen messuostos Punta Yarnsin Merisoft muotoutui Vilman Slouchy Heddaksi. En kuitenkaan tehnyt nyppyjä, vaan korvasin ne helmillä, näin 100 g:n vyyhti riitti pipoon ja toinen jäi vaikkapa kämmekkäisiin. Helmet näkyvät kuvassa kovin huonosti. Luulin voivani yhdistää Heddan Swallowtail shawliin, mutta silmääni värit riitelevät keskenään. Heddaa en upotettu veteen vaan kostutin kevyesti suihkepullolla ja laitoin yöksi kuivumaan lautanen sisällään.
Onko kukaan keksinyt hyvää pipomallia rillipäille? Mikään pipo ei mielestäni sovi naamaani. Tämän pipon sain vähän paremmin istumaan päässä, kun ylimääräisen osan "laskostaa" niskaan. Resorin olisi voinut tehdä hieman pienemmillä puikoilla, niin olisi napakampi.

Hedda

Eilen olin siskontytön 4-vuotispäivillä ja mukana säesti 1-vuotias kummityttöni. Voitte varmaan kuvitella, että säpinää riitti. Tänään olenkin
sitten siirtynyt tilkkuilun puolelle, mutta hitaasti etenee.