Olinpa yllätyksestä ymmyrkäisenä ja onnellisena. Sain tälläisen kukkasen:

1208791.jpg

sen oli ojentanut minulle Mimosakoo

Hänen Blogissaan kerrottiin kukkasesta seuraavasti:

Kommentoimalla toisten blogeja me osoitamme lukevamme ja olevamme kiinnostuneita, blogien kommenttien kautta löytyy kiinnostavia blogeja. Mutta silloin kun haluamme vielä henkilökohtaisemmin kertoa, että juuri sinun blogiasi odotan ja saan siitä aina ajateltavaa tai ihailen kauniita töitäsi- silloin tällaiset huomionosoitukset ovat paikallaan.

Täytyy myöntää, että useinkin tulee kiireessä selattua ainakin suosikkiblogit läpi ja huokailtua oi ja voi, mutta usein ei tule kommenttia jätettyä, toivoisi edes lämpimien ajatusten välittyvän. Uusia mukavia tuttavuuksia on tosiaankin löytynyt blogisisarten kirjoitusten kommenteista.

Toisen kukan sain Katjalta, huh, olinpa yllättynyt.
Ei kahta ilman kolmatta sanoo sananlasku (ei kyllä aina pidä paikkaansa).
Kukkasen sain vielä Helmikseltäkin. Olen täysin otettu :) :) :)

Kukkasen voi jakaa eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogeista saat hyvää mieltä ja inspiraatiota sekä saavat sinut onnelliseksi täällä Blogistaniassa. Ilmoita heille kommentilla, palkinnosta, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu myös siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.

Monet, monet blogit ovat ilahduttaneet kirjoituksillaan, kuvillaan ja hyvillä ideoillaan. Viimeksi olen saanut koukutuksen neulottuihin huiveihin. Puikoilta putosi juuri neljäs huivi ja siitä tulee kuvia, jos viikonloppuna olisi edes vähän valoa.
Omat kukkaseni haluaisin ojentaa:
Famulle,koska häneltä saa elämänviisautta kauniiden käsitöiden ohella
AnniKaiselle,jolta syntyy kauniita neuleita
Rebekalle, jolta sain kipinän helmitöihin
Irmalle, joka tekee kauniita tilkkutöitä
Eijalle, jolla on mm. aivan ihania rottinkitöitä
Satulle, joka vinkkasi quilt-a-longin pariin ja hänellä on mukavia tilkkutöitä
Kangaskasalle, joka on todellinen tarmonpesä, tuloksena mm. ihania värjättyjä lankoja
Elisalle,joka jaksaa värkätä hauskoja kestovaippoja
Katille, jonka käsistä syntyy omaperäisiä tilkkutöitä
Reunasilmukalle, joka tekee neuleita tyylillä ja taidolla.

Elämä on ollut harvinaisen vauhdikasta. Yritin kuroa umpeen alkuviikosta quilt-a-long-blokkeja, valmiiksi sain neljästä kaksi ja kolmannen palat on leikattu. Ennenkuin ehdin eden miettiä kankaita neljänteen, viides blokki putkahti jo eetteristä blogistaniaan. HELP. Tässä kuvat kahdesta valmistuneesta voimakkaissa keinovaloissa ja muutenkin vauhdilla otetuissa kuvissa.

2199556965_3553496930.jpg

2199557075_c663173d16.jpg

Tiistaina sain ihastella 4 kk:n "vanhaa" pikkuprinsessaa, jo oli muuttunut parin viikon näkemistauon jälkeen. Miksi vauvat ovat niin syötävän ihania??? Eilen ilta meni yhteistyökumppanin komeissa juhlissa Tampere-talossa ja tämä ilta kuoroharkoissa.... onneksi huomenna on perjantai ja pääsee mökille lepäämään. Vielä pari viikkoa menee vauhdilla, kun olen vaihtamassa uuteen työpaikkaan, vähän jänskättää.