Keuhkoputkentulehdushan siitä Ruotsin taudista sitten taas kehkeytyi ja lääkäri kirjoitti kiltisti mysiinikuurin, kun menin käymään terkkarissa valmiin diagnoosin kanssa. Ensimmäinen lomaviikko alkoi siten puolikuntoisena. Yritin nostella tukkeja siipan kanssa sahapukille ja jokaisen noston jälkeen piti puuskuttaa kuin höyryveturi.
Se ilo siitä oli, että hyvällä omallatunnolla saattoi keskittyä käsitöihin ja uimiseen, kun ei muuta jaksanut.

Olin pitkään suunnitellut tekeväni pussukan kännykälle. Ei niinkään sen vuoksi, että puhelinta voisi kantaa aina mukanaan, vaan mp3-ominaisuuden vuoksi. Kirjojen kulutus on noussut huomattavasti, kun niitä voi kuunnella samalla muuta puuhastellessaan.

762426633_d41c31351d_m.jpg

Tässä vielä lähikuva pussukasta. Olen tyytyväinen lopputuloksen väritykseen suhteen, mutta pieniä kömmähdyksiä sattui prototyyppiä tehdessä. Yllättävän paljon sain käytettyä työtunteja lopputuloksen kokoon nähden. Pussukassa on vanuvuori ja vuorina samaa kangasta kuin vinokaitaleissa.

762426647_b8ac387005.jpg

Sitten piti väkästellä kännykkäkoru, että saa tarvittaessa kiskaistua nopeasti puhelimen ulos pussukasta. Ja taisi vähän mopo karata käsistä, kun useimmista helmitilausten "kiitoskukkasista" tuli kännykkäkoruja. Täytyy sitten vaan tilata niitä kiinnittimiä seuraavaksi.

762426621_8bc2fd3d9f_m.jpg

Koruporkissani on ollut pitkään hematiittihelmet, joiden lukko on ollut rikki. Ajattelin uudistaa helmet ja tilasin 6 mm:n swarovskeja, pieniä hematiittirondelleja ja hopeisia helmihattuja. Hopeiset osat ovat tosi kalliita :(. Settiin tulee vielä rannekoru ja korvikset, kun ehdin tilata taas vähän lisää komponentteja. Kamera tarkensi näköjään kuvan valitettavasti korun takaosaan.

762426591_b7b4960e5e.jpg

Lähdettiin sunnuntaina siipan ja kuopuksen kanssa pohjanmaalle sukujuhliin ja jatkettiin vanhempieni luokse talon maalaustalkoisiin. Ihanaa, kun on mukana oma kone, jonka saa kytkettyä isän nettipiuhaan, ei tarvi hikoilla vieraiden koneiden kanssa.