Äidin joululahjasukkien teossa tuli melkein kiire. Aatonaattona sain kuitenkin sukat paketointikuntoon. Malli oli mukava Froot loop - Knittystä. Cherry Tree Hill -lankaa kului noin 70 g 2,5 mm:n puikoilla. Aattona eo. tekstiiliopettaja tarkisti tuotoksen ja kehui lopputulosta, joten voinen siis olla tyytyväinen.



Keskimmäinen pitää feather and fun -kuviosta, joten Multnomah-huivi oli hänelle sopiva lahja. Tein vähän enemmän reunakuviota, että huivista tuli suurempi kuin perusohjeessa. Käytin suunnilleen koko vyyhdin Cherry Tree Hill -lankaa, väri Mauve. Pari pitkää palmikkokaulaliinaa neuloin myös lahjaksi Purosta, mutta ne jäi ikuistamatta.



Lähdimme aattoaamuna jouluajelulle Pohjanmaalle, joten matkaneule oli tarpeen. Kummitytön lahjahuivista jäi 100 g:n kerä Casbahia  jäljelle, josta alkoi neuloutua itselleni 3,25 mm:n puikoilla Karius (raverly-linkki). Kerän puolenvälin löytämisessä tuli haastetta, kun tällä vaa´alla 50 g:n punnitseminen ei ollut ihan tarkkaa.



Lopusta jäi uupumaan inaus, joten purin aloitusreunan samaan kohtaan, mihin lanka loppui. Huivin kärjet ovat  vajaat, mutta se ei haittaa kaulaan solmimista. Siitä tuli ihanan lämmin, juuri sopiva näille pakkasille. Kummitytönkin näin ohimennen ja hän tykkäsi huivistaan.



Kuopuksen kaulahuivi on jo aloitettu. Matkaneule on taas tarpeen, sillä suuntaamme Helsinkiin alkuviikosta ihailemaan Picassoja ja vähän sukuloimaan.