KYH loppu

Nyt kaikki KYH -työt on saatu onnellisesti aloitettua. Torstaina aloitin ja tein valmiiksikin ennen töihin lähtöä pöytäliinapainon. Virkkauksen sisällä on kinder-munan muovi ja painona kivi. Väri on tylsä, mutta sopii kaikkiin liinoihin. Yhdellä painolla ei vielä pidä liinaa paikoillaan, joten näitä täytyy virkata lisää.
Juhannusaattona aloitin sukkia anopille. Kantapää on aika mielenkiintoinen, joten täytyy toivoa, että tulee sopivat. Tarkemmat speksit myöhemmin.
Viimeisenä aloitin tänään nuken villahaalarin. Ohje on jostain vanhasta MODA-lehdestä. Lahkeiden yhdistämisessä tuli joku moka, joten muutama kerros täytyy purkaa. Ohje on Baby bornille, mutta minun nukkeni on pienempi, joten pientä säätöä täytyy harrastaa.

Juhannus säät on olleet kovin vaihtelevat, mutta se ei ole estänyt syömästä hyvin, saunomasta, uimasta, polttamasta kokkoa ja viettämästä juhannusta tavanomaisin kuvioin. Juhannusaattoa vietti kanssamme myös prinsessa vanhempineen ja pikkusiskoineen. Kyllä riitti energiaa koko päiväksi, saunoa ja uida olisi voinut vaikka kuinka kauan ellei jotkut muutkin rontit olisi halunneet myös saunaan ja vähän painoi nälkäkin päälle. Ruuan jälkeen energiaa riitti käpyjen, kaislojen ja rikkaruohojen keräilyyn sekä kivien heittelyyn. Voi tuota pienen ihmisen energian määrää. Toivottavasti nukkui hyvin, eikä heitellyt kiviä unissaan.
Juhannusta jatkamme pienemmällä porukalla, siipan ja kuopuksen lisäksi keskimmäinen miehineen pitävät meille seuraa. Elo jatkuu rauhallisemmissa merkeissä - rikkaruohoja edelleen kitkien ja neuloen. Illalla taas saunotaan.

Mukavaa juhannuksen jatkoa kanssablokkaajille.