Pirtinkehräämön kaksinkertaisesta hahtuvasta valmistui 4,5 ja 5 mm:n puikolla luomuvauvalle joulunpunaiset villahousut. Enpä muistanutkaan, että hahtuva on noin haasteellinen neulottava. Silmukoiden kiristämisessä saa olla tarkkana, eikä hahtuva saa tarttua mihinkään, ettei hahtuva veny poikki. Lankojen päättely on luku sinällään.

2095181790_edb440dc04.jpg

Nyöri on seiskaveikkaa ja minun piti tehdä se tuollaisella keltaisella nyöriukkelilla. Enpä osannutkaan, tuli vain möykkyä. Osaisikohan joku kertoa, pitääkö joka kerta tehdä kieppi metallilenksujen ympäri, vai miten homma etenee? Kun yritin nostaa silmukkaa yli, tuli pitkä lenkki ja homma oli hankalaa. Sekava selitys, mutta ...
No kun ei onnistunut, niin tein nyörin neljän silmukan tuppilona. Takapuolelle piti tehdä lyhennettyjä kerroksia, että sideharsot mahtuu. Ymmärsin, että tuo osa pitäisi olla puolet takakappaleesta, mutta olisikin pitänyt olla koko takakappaleen leveydeltä. Kuulemma saattaa toimia noinkin ja hahtuvaahan ei pureta.

2095181792_bdc36cd3cd.jpg

Sitten vielä vähän valitusosastoa. Ensinnäkin harmittaa, kun ulkona sataa vettä. Kuvaus oli tehtävä sisällä jalustalla ja varjot on runsaat ja kuvan laatu huono.
Blogger on tehnyt kommentoinnin hankalaksi, tai ainakin oman blogiosoitteen laittamisen, ellei ole bloggeria tai google-tiliä, mitä ikinä tarkoittaneekin. Aikamoista monopolia sanon minä.
Tällä hetkellä kaikista eniten harmittaa, kun korutyökalut jäi kotiin ja itse olen vapaa-ajankodilla. Eilen tuli uusia enkelikorukomponentteja Villihelmestä ja Helmiq:sta ja sormet syyhyäisi koruntekoon, kun on tilauksiakin. Ei sillä etteikö olisi muuta tekemistä, mutta kuitenkin:(.