Tilkkukiltamme tarkoitus oli mennä Tampere-talon joulumarkkinoille ensi lauantaina. Sitä silmälläpitäen tein näppipyyhkeitä ja pannunlappuja. Homma on ollut kohtuullisen hidasta, kun olen käyttänyt keskimmäisen kaverilta saamiani ihania Finskun mallikangaspaloja.(kiitos taas kerran Sannalle) Kankaat ovat poikkeuksellisia tilkkukankaiksi, koska monet on aika isokuvioisia perinteisiin tilkkukankaisiin verrattuna. Juuri sen vuoksi olen niistä kuitenkin pitänyt, kun lopputulos on aina vähän arvoitus. Useat palat ovat olleet melko pieniä, joten mitään sarjatuotantoa ei ole voinut harrastaa, vaan setin pyyhe + 2 pannunlappua on ollut usein maksimi samasta kuosista. Eilen ja tänään ahkeroin oikean reunan kuutta pannunlappua ja kolmeen näppipyyhkeeseen on myös keskiosa valmiina. Jos tällä pitäisi itsensä elättää, niin ei taitaisi saada kuin korkeintaan teetä ja leipää särpimeksi. Lopputulokseen olen kuitenkin ihan tyytyväinen. Vaikka arpaonni ei myyntipöydän muodossa suosisikaan, voinhan aina antaa sukulaisille lahjaksi, niin saan ihailla joskus käydessäni.

2097452563_f7d8a13619.jpg


Sisarelta kuulin, että tyttärensä 1-vuotislahja oli mieluinen. Nukkea raahataan mukana koko ajan. Aina ilahduttaa, kun kuulee, että joku juttu on ollut mieluisa.
Nyt siirryn enkeleitä tekemään, kun tultiin kerrankin hyvissä ajoin kotiin ja unohtuneet työkalut nököttivät kiltisti kirjoituspöydällä.

Famu: käsittääkseni ja muistaakseni nuo villahousut jonkinverran huopuvat käytössä. Kyllä ne ihan hyvin kestävät. Pyydän saajaa kommentoimaan sinulle, jos on vielä tarkennettavaa.