pussukat/>

Tänään satoi vettä ja jäi suunnitellut pihatyöt tekemättä. Täytyi siis ottaa käyttöön suunnitelma B eli valmistaa pari pussukkaa. Pinnat oli jämiä siipan ipad-pussukasta. Vetoketupussukka on 14 x 14 cm ja sen ajattelin esim. viikonloppureissun lääkkeille ja luontaistuotteille. Kännykkäpussi on aika reilun kokoinen 11,5 x 15 cm.

sisätasku

Tein tahallani pussukasta sen verran suuren, että sain sisään sisätaskun, johon saa korvapiuhan ja kirjoittelukynäkin mahtuu hyvin. Nakkisormillani on hankala kirjoittaa tekstareita, kun aina tulee naapurikirjain, mutta kynällä osuu yleensä kerrasta. Puhelin on odottanut pussukkaansa jo kolme kuukautta ja pelkäsin, että näyttö ehtii naarmuttua olkasäkissäni ennen pussukan valmistumista. Vielä on värkit yhteen pieneen pussukkaan.

kesämaisema

Vielä on ihan pakko näyttää kuva kortista, jonka naapurin Raijami on maalannut. Korttia katsellessa tulee hyvälle tuulelle. Se on taiteilijan näkemys mökeistämme. Meidän mökkiä kuvaa keskimmäinen ja laiturista näkee, että sitä käyttää "vesipedot". Tänäänkin tuli käytyä kaksi kertaa järvessä vesisateessa - ei ollut lämmintä, mutta ihanan raikasta ja virkistävää. Kortteja saa sellaisista pisteistä, missä myydään Paletin kortteja - kuulemma Prismasta, Citymarketista, Akateemisesta jne.